Boekhouder Almelo

verzorgd uw complete boekhouding en belastingaangifte tegen een vast laag all-in tarief, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een persoonlijke benadering, zowel het inleven en gericht meedenken met onze opdrachtgevers staan bij ons voorop.

Onze vast lage all-in prijs, bespaard u al gauw honderden euro`s op jaar basis, vergeleken met de grote accountants kantoren. Pas wanneer uw bedrijf groeit, groeien wij mee.

J&T Administratie is een administratiekantoor uit Almelo, dat zich richt op het MKB en ZZP  in Almelo maar zeker ook daarbuiten!

Door het gebruik van online boekhouding in de Cloud, korte lijnen zoals WhatsApp en Zoom videochat bestrijkt ons service gebied van Twente tot zelfs Amsterdam.

Vaak wordt de administratie als noodzakelijk kwaad gezien terwijl het de belangrijkste bron van informatie is omtrent uw onderneming, het geeft inzicht in het resultaat van uw onderneming en legt de knelpunten bloot. J&T administratie uit Almelo neemt u die zorg uit handen. wij verzorgen uw complete financiële administratie en belastingaangifte tegen een vooraf vastgesteld  tarief.

Door onze brede kennis en ruime ervaring kunnen wij u een breed pakket aan diensten op administratief en fiscaal gebied aanbieden.

Wij zijn werkzaam voor de
volgende branches:

Bouw, Horeca, Taxi, Detailhandel, Persoonlijke dienstverlening, ICT, Gezondheidszorg, Persoonlijke verzorging,
Zakelijke dienstverlening, Transport en logistiek.

Neem contact op

Vragen of een afspraak maken?

Call Now Button