Moet u uw belasting aangeven, maar heeft u hier geen tijd voor? Of kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Wij bieden naast belastingaangiftes en advies voor ondernemers (starters, ZZP’ers en het MKB) ook hulp bij de particuliere belastingaangifte.

 

Particuliere aangifte
Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is voor veel mensen elk jaar weer een behoorlijke klus. Zeker wanneer uw persoonlijke situatie verandert of er nieuwe regelingen zijn. Tegenwoordig is de aangifte inkomstenbelasting vaak al vooraf ingevuld door de Belastingdienst, maar dan is het wel belangrijk dat u de ingevulde gegevens controleert.
Naast de aangifte inkomstenbelasting berekenen we voor u ook de toeslagen waar u recht op heeft, denk aan de huurtoeslag, de zorgtoeslag, de kinderopvangtoeslag, maar ook het kindgebonden budget.

 

J&T administratie Almelo

De belastingaangifte is iets waar iedereen mee te maken krijgt en wat nu eenmaal moet gebeuren. Particulieren moeten onder meer aangifte inkomstenbelasting indienen en kunnen te maken krijgen met aangifte schenkbelasting of aangifte erfbelasting.
Om te zorgen dat u uw administratie continu op orde en overzichtelijk houdt, is het daarom geen slecht idee om uw belastingaangifte te laten doen door een professional.

CONTACT…

Wilt u een afspraak maken, een offerte op maat of heeft u een vraag?
Vul dan ons contact formulier in en wij komen er graag bij u op terug.